_

Om oss

Erfarenhet, professionell inställning.

Total Allservice erbjuder ett brett utbud av renoverings- och konstruktionstjänster. Vi utför omfattande renoveringar och inredning i lägenheter, villor och kommersiella lokaler i norra Stockholm

Vi har varit på marknaden i många år, tack vare vilken vi har fått omfattande erfarenhet i genomförandet av olika projekt. Samlad erfarenhet har lärt oss hur man effektivt genomför kundernas idéer.

En eventuell realisering av investeringsbehov föregås av en icke bindande utvärdering. I enlighet med renoverings- och efterbehandlingsuppgiften som vi åtar oss ger vi en kort väntetid för arbetets start, nödvändiga material samt transport och högkvalificerade renoveringsgrupper.

Oavsett byggnads-, renoverings- och efterbehandlingsarbetenas typ och omfattning behandlas varje order som en prioritet.

_

Varför Total Allservice ?

Vi har genomfört många projekt och kan åta sig genomförande komplicerade order.

Vi är ett dynamiskt utvecklande företag sedan 2010 har vi genomfört många projekt. Vårt team förbättrar sina kvalifikationer ständigt genom att delta i många utbildningar.

Vi har specialistutrustning, kunskap och många års erfarenhet. Vi utför allt arbete med uppmärksamhet med uppmärksamhet på detaljer, vilket garanterar högsta standard för utföranden. Vi genomför projekt även för de mest krävande kunderna.

Utan tvekan är punktlighet vår fördel . Kundtillfredsställelse är oerhört viktigt för oss, därför utför vi alla uppgifter som tilldelats oss snabbt, effektivt och korrekt i enlighet med avtal.

  • KvalitetVi erbjuder tjänster av högsta kvalitet och vi har attraktiva priser samtidigt. Vi använder de bästa materialen och utrustningen som finns på marknaden.
  • ErfarenhetVi har många års erfarenhet inom omfattande renoveringar och inredning. Vi utökar ständigt vår kunskap och kompetens.
  • ÖppenhetVi är inte rädda för icke-standardiserade idéer - vi har redan gjort många unika projekt.
  • Snäll serviceVi erbjuder snäll och professionell service och vi garanterar våra kunder tillfredsställelse med det arbete som tilldelats oss.